welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, mei 28, 2007

Ut is toch wat

Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com
Agent in opleiding betrapt bij inbraak
De korpsleiding neemt komende week disciplinaire maatregelen tegen hem. Daarnaast is het woord aan de rechter. Mocht het tot een veroordeling wegens diefstal komen, dan is zo iemand onhoudbaar binnen een politieorganisatie, zei een woordvoerder van de politie.
Opa denkt dat ook zonder veroordeling zo iemand niet houdbaar is binnen het corps

15-jarige wint De Gouden Duim voor sms-taal
In de categorie smoesjes won de 15-jarige met het smsje: ''b&iw! srry dak 2L8 b&: b& mt mn nwe gbrde trui Rgns 8ter blyvn Hkn: mst ds 1st nr Oma, om 'm te ltn mkn!''. In Nederlandse taal:''ben ik weer! sorry dat ik te laat (to late) ben: ben met mijn nieuwe gebreide trui ergens achter blijven haken. Moest dus eerst naar oma, om hem te laten maken''.
Het is toch niet verwonderlijk dat de jongelui het ABN niet meer machtig zijn!

Burundi krijgt 22 miljoen euro extra
ANP
BUJUMBURA - Nederland trekt de komende drie jaar 22 miljoen euro extra per jaar uit voor steun aan Burundi. Die belofte heeft minister Bert Koenders (Ontwikkelingssamenwerking) gedaan tijdens de donorconferentie in Bujumbura, de hoofdstad van het land. Dit maakte de minister gisteren na afsluiting van zijn bezoek aan het land bekend.
Bert Koenders? Nooit van gehoord, gooit weer dure nederlandse euries
in een bodemloze put. Hier in Nederland wordt de afbraak van het zorgstelsel met verbeten inzet doorgezet.Dank u wel Minister Bert Koenders, doe is niet zo gul met de belastingcentjes joh!

Geen opmerkingen: