welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, april 23, 2007

ja ja

Lang leve de E.U.
BRUSSEL - In Italië zijn 45 mensen opgepakt wegens een grote fraude met Europese landbouwsubsidies. De verdachten staken ongeveer 50 miljoen euro in hun eigen zak. Ze hadden Brussel wijsgemaakt dat ze overtollige sinaasappels en ander citrusfruit hadden verwerkt tot sap. In werkelijkheid bleek het overtollig fruit helemaal niet te bestaan.
Zo zijn er nog wel meer dingen te bedenken, maar goed wij moesten zonodig bij de EU horen.
Och wat moesten wij een vertrouwen hebben in de bank der banken ABN-Amro, toch?
ABN Amrotopman Rijkman Groenink noemt de overname het resultaat van zeven jaar werken. ''Dit is mijn triomf.''
Er verdwijnen bij beide banken in totaal 23.600 banen, achter elk cijfertje gaan mensen schuil die dachten een baan te hebben, niet dus. Daar dacht hij ff niet aan getuige deze foto,
Trouw
Nederlandse militairen gaan vaker in gevecht met taliban
George Marlet.
Nederlandse gevechtseenheden gaan de taliban actief hinderen door minder voorspelbaar op te treden. Een soort koekje van eigen deeg.
Zo denkt de taliban er ook over. Legt u de lijkzakken maar vast klaar.
Bedankt dat onze jonges in de grote zandbak mogen spelen. Het zal je kind maar zijn.

AMSTERDAM - Minister Guusje ter Horst (Binnenlandse Zaken) vindt dat de politiek leider van de PvdA in de fractie en dus in de Tweede Kamer thuishoort. Dat zegt de PvdA-bewindsvrouw in een interview met Intermediair van deze week.
Arme Wouter kleine boskabouter, gaat Guusje je ook nog plagen. Toch niet zo gek dat steeds minder mensen de Partij van de Afvallers zien zitten.

DEN HAAG - Nederland zal een substantieel deel van de plaatsen die beschikbaar zijn voor hervestiging van vluchtelingen reserveren voor Irakezen. Dat heeft staatssecretaris Nebahat Albayrak ja juist zij met die dubbele nationaliteit,(Justitie) dinsdag gezegd in Genève.
Gelijk heeft ze, de Nederlandse hoger opgeleiden gaan naar het buitenland dus is er wat meer ruimte voor minder hoogopgeleidde uitkeringsgerechtigden

Geen opmerkingen: