welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, april 13, 2007

Bananenrepubliek

Hoe bedoelt u? Gewoon bananen republiek. In dit land moet je je nergens meer over verbazen! Honderden eerbare burgers staan op de wachtlijst om in de toekomst eens een keer aan de beurt te mogen komen voor het repareren of vervangen van een hartklep. Tenzij je een top criminele verdachte bent, dan word je a la minute geholpen.Er is weer eens een keertje een koninklijke telg geboren, heeft u gezien hoeveel verpleegkundigen en doktoren rondom ZKH vertoefden, wat een verschil met die kankerpatient, net geopereerd die moederziel alleen de uitgang van het ziekenhuis kwam uitstrompelen. De verdwazing die het domme gepeupel aan de dag legt door in de rij te gaan staan om een geboorte register te tekenen, vergetend als er een ramp zou uitbreken ZKH met zijn gevolg als eerste het land uit zou vluchten, gewoon een herhaling van de geschiedenis. Niemand stond in de rij bij de geboorte van Marietje in de 2e Schans straat, niemand kwam kijken bij de geboorte van Hassan, nee want dat is een buitenlander!Waarom dan wel bij het zg koninklijk huis hetgeen ontstaan is en nog steeds uitbreidt met vreemdelingen? Herinnert u zich de politieke commotie nog over het al of niet aanwezig zijn van Maxima's vader en moeder, daar hoor je niemend meer over tegenwoordig zijn ze meer in Nederland als in Argentinie. Als klap op de vuurpijl ZKH de waterhuishouding deskundige die altijd binnensmonds mompelt en zijn nieuwe dochter luid en duidelijk "Ariaan" noemt ipv Ariane. Misschien een taak weg gelegd voor een logopodist?
En dan nog onze minister van financiƫn Wouter de boskabouter die weigert de top inkomens aan te pakken, de beste brave borst is gewoon vergeten dat hij dit heeft gezegd tijdens de verkiezingsstrijd;

Kijk al deze dingen maken toch dat Nederland niet geloofwaardig meer is, althans dat denkt Opa. Allen een prettig en vooral zonnig weekeinde gewenst, geniet er van, want als het aan Wouter ligt moeten we daar straks ook voor gaan betalen.

Geen opmerkingen: