welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, april 27, 2007

Fijn voor elkaar

Ex minister Hoogervorst en trawanten hebben ons opgescheept met een z.g. Zorgverzekering Waar vooral de ouderen de dupe van werden, want niet één oudere heeft ooit de no claim terug gekregen. Logisch heeft u wel eens een bejaarde gezien zonder enig mankement? Met de prijzen die de farmaceutische industrie berekent ben je zo door je no claim heen. Voor weinigen dus een succes, zeker niet voor onze verzekeraars die zijn een vermogen kwijt aan arbeidskosten om dit allemaal uit te rekenen. Geen nood we hebben nu een minister die nog handiger is de man heet AB KLINK voor degene die nog nooit van hem hebben gehoord hier een foto van hem voor het geval u hem tegen komt en zijn ballen wil afhakken!


Klink: 'Eigen risico in plaats van no-claim'
Gepubliceerd op vrijdag 27 april 2007
Minister Klink van Volksgezondheid (CDA) wil de no-claim in de zorg vervangen door een vast eigen risico van 150 euro. Dat meldt de Volkskrant vandaag.
Let wel een minister van Gristelijke huize. U mag dus vanaf 1 januari de eerste 150 euri zelf gaan betalen, als opa het goed begrijpt gaat nu dus iedereen de boot in voor 150 euri. Echter tis nog nie alles, er is ook nog een zekere meneer Guus van Montfort de baas van Achmea ontzorgt, u weet wel van de tv reclame. Voor de zekerheid ook van dit figuur ff een portretje zodat u weet over wie we het hebben.

Deze meneer stelt voor, schrik niet!Achmea: Vervang no-claim door hoog eigen risico
maandag 6 maart 2006 14:56
Achmea, de grootste zorgverzekaar van Nederland, wil dat de no-claimkorting verdwijnt. Een eigen risico van 1.000 euro per verzekerde is reëler.
Dit gaat allemaal lukken, mark my words, zei Bush. Want Wouter Boskabouter zit ons erfgoed vanwege het pluche te verkwanselen.Heeft het te druk met de puinhoop in de partij te herstellen. Hoe kan een kabinet waar de PVDA aan deelneemt achter dit soort plannen staan. Nu heeft opa toch al nooit een hoge hoed op gehad van ministers en andere volgzame slaven, want het is toch niet te geloven dat onderstaande charlatan ooit minister is geweest in een van de vorige kabinetten.

Te bedenken dat deze man het ooit tot minister heeft geschopt bezorgt me koude rillingen voor de toekomst.

Geen opmerkingen: