welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, april 22, 2007

Goed nieuws? Yep

Afgelopen vrijdag naar het ziekenhuis geweest om de uitslag te vernemen van alle onderzoeken die de laatste weken hebben plaats gevonden. Het klonk allemaal zeer verheugend, m'n longen zijn brandschoon, m'n lever, nieren en ga zo maar door, perfect. Maarre, u heeft wel Reumatoïde Artritis en de ziekte van Lyme, het eerste kom je nooit meer van af en het tweede zullen we af moeten wachten, dus een tas vol ontstekingsremmers en een anti biotica kuur voor 4 weken, dus als opa meer onzin uitkraamt als gewoonlijk "blame it on the pills"
Ben nog steeds blij dat ik weer een beetje, wat heet een beetje, meer als een beetje kan lopen. Kan weer heerlijk met de hond naar buiten, samen een deal gemaakt hij een lange looplijn en opa mag langzaam lopen zo kan Mozart zich toch lekker bewegen.
Alle lieve mensen die de afgelopen maanden zo zorgzaam voor me zijn geweest, bedankt, bedankt, bedankt, opa zal dit noooit vergeten.

1 opmerking:

IngKey zei

Fijn om te lezen dat het beter gaat! De ziekte van Lyme, dat wordt toch veroorzaakt door teken?? Daar schijn je flink last van te kunnen hebben.
Maar je kan weer lekker naar buiten, de andere hondenbezitters zullen je wel gemist hebben. Het is mooi weer, dus geniet er maar flink van!
Kunffel van IngKey.
-xxx-