welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, september 05, 2010

Scheringa

Ja ja, Dirkje gaat aangifte doen, DNB staat wat te wachten want ons Dirkje is goed pissig.
Hij wast zijn handen in onschuld, het zijn de anderen die hem dit allemaal aangedaan hebben.
Hij heeft ontelbare mensen in het ongeluk gestort want hij had geld nodig voor zijn dure hobby's en nu laat hij doodleuk van uit zijn riante boerderij weten dat hij weer een bank gaat beginnen.
Kan dat allemaal zomaar in Nederland? Eerst de boel willens en wetens beduvelen en daarna de draad weer oppakken en weer talloze mensen in het verderf storten.
DNB doe er eens wat aan.
Dirk schei uit met je gejammer en ga schapen fokken! Booming business after the ramadan!
Link naar het artikel.

2 opmerkingen:

Simon zei

Dit is nu de Nederlandse Rechtstaat!
Als je voor miljoenen iedereen oplicht of vele liquidatie,s op je naam heeft staan dan zijn onze rechters bang!
Dan kan je gewoon opnieuw beginnen!
Maar ohwee als je voor honderd Eurie,s ergens in het rood staat dan weten ze je te vinden met allerlei dreigementen en huis uitzettingen!
Want van jou hebben zij toch niets te vrezen!
Maar Mijnheer "Dirkje" kan gewoon zijn gang gaan! Zonder ook maar een fatsoenlijke straf te krijgen voor zijn grootschalige oplichting!
"Dirkje"moet gewoon STRAATARM geplukt worden!

Anoniem zei

Ja geweldig hoor, vraag me wel is af of dergelijke dingen ook in andere beschaafde landen kunnen. We weten nu al dat Dirkje waarschijnlijk heel ver gaat komen met zijn strijd tegen DNB en dat gunnen we hem van harte natuurlijk, hij is immers altijd zo gewoon gebleven. De belastingbetaler is hoe dan ook de l*l als er straks afgerekend moet worden.

En bij zijn nieuwe bank wordt hij niet het opperhoofd maar meer een soort van strateeg. Logisch want hij kan natuurlijk als geen ander vertellen hoe je gewone mensen financieel afbrand en de grond in boort, of hoe je legaal liquiditeit van de ene BV naar de andere hobby BV sluist. Ik kan haast niet wachten op de reclamespotjes van zijn nieuwe bank.

Uw suggestie over het schapenfokprogramma kreeg me geweldig aan het lachen. Bedankt daarvoor!

Groet // Piotr