welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, september 15, 2010

Discriminatie

De tweede kamer heeft een actieplan om discriminatie tegen te gaan.
Aanleiding hiertoe is de toenemende discriminatie van Joden en Homo's waarbij lichamelijk geweld niet geschuwd word.
Hoofdzakelijk komt deze discriminatie uit de Marokkaanse hoek, want een homo mag je toch met het hoofd naar beneden van de Euromast gooien en als Jood kan je niet veilig meer door Amsterdam lopen?
Aangezien onze feldwebel Hirsh Ballon het druk heeft met dit alles ordelijk tot een plan te vormen is er nog iemand bijgekomen om het plan uit te laten dijen vanwege het discrimineren van Marokkaanse Nederlanders, althans dat vindt de heer Azarkan.
De heer Azarkan vergeet echter dat juist zijn groep er voor heeft gezorgd dat er maatregelen getroffen moeten worden om Joden en Homo's te beschermen tegen medelanders.
Hij moet geen appels met peren vergelijken en gewoon toegeven dat de zg gediscrimineerde Marokkanen het onheil over zich zelf af hebben geroepen.
Laat een ieder in zijn waarde, schijnt voor een hoop nieuwe medelanders moeilijk te zijn, onbegrijpelijk, want de reden dat zij hier zijn is dat zij stuk voor stuk zijn gevlucht uit landen waar tolerantie niet bepaald hoog in het vaandel staat

Link naar het artikel.

1 opmerking:

Simon zei

Hallo Opa Jan.

Ik vind het leuk je stukje over discriminatie te lezen.
Ik had op buurtlink ook zoiets geschreven ..over onze flat bewoners!
Maar deze topic is binnen een dag van buurtlink verwijderd!