welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, september 19, 2010

Hotel Het Witte Huis

Op de grens van Amersfoort en Soest staat een hotel het Witte Huis genaamd,op een goede dag in dit geval voor de bewoners van Soest een slechte dag werd het hotel tot asielzoekers centrum gebombardeerd.
Ja je moet toch wat met die arme zielige Afrikanen, is er nu nooit één of ander licht in ons apparaat dat bij zichzelf denkt;"Gut oh gut, waar haalt die zielige arme Afrikaan het geld voor een vliegticket vandaan?"
Nee, zover moet je een ambtenaar niet laten denken want de kans bestaat dat deze beste brave borst heftig vermoeid de pijp aan Maarten geeft en dat is uiteraard niet de bedoeling.
Om een lang verhaal kort te maken in dat hotel zitten, binnenkort, zaten 200 Afrikanen die zich kostelijk vermaken in dat hotel.
Zij zorgen regelmatig voor overlast, vernielen zo af en toe een pui van een hen wat minder gezinde persoon.
Er werd ook wat vrouwenhandel bedreven, prostitutie is of was de normaalste zaak van de wereld. Kortom zij bezorgen de omwonenden overlast.
Nu heeft de rechter uitspraak gedaan en moeten zij binnen afzienbare tijd het hotel verlaten.
Hetgeen betekent dat het COA op de achterste benen staat, schande schande schande dat zoiets gebeurt in Nederland.
Geen zorgen COA ze gaan gewoon naar Amersfoort tussen het gewone volk, die kunnen wel tegen een beetje tuig van de richel.
Amersfoort u bent gewaarschuwd, zij komen!
Het CAO gebroed dat bestaat bij het gedogen van allerleihande tuig uit vreemde landen en betaald wordt door ons belastinggeld moet haar doelstelling eens gaan wijzigen.
Dus niet langer Centraal Opvang Asielzoekers,
maar "Centraal Ouderen Advies" en ondersteuning centrum.
Het wordt tijd dat we eens gaan denken "aan eigen volk eerst", want het tuig dat in het hotel zit moet zonder meer terug gestuurd worden naar Afrika.
Ter attentie van de heer Maxime Verhagen, "Normen en waarden" moeten hersteld worden, toch?
Ben zelfs bevreesd dat onze geblondeerde Greet met zijn kont op het pluche zich hier ook niet meer druk over maakt, want meer water kan hij niet meer in de wijn doen!
Arm volk, arm land.

Link artikel asielzoekers naar Amersfoort
Link naar horror hotel.
Link naar artikel Telegraaf.

Geen opmerkingen: