welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, september 06, 2010

Om ziek van te worden

Je neemt aan dat onze dames en heren politici over een gezonde dosis verstand beschikken. Helaas schijnt de grijze smurrie die onder des dames en heren's schedeldak behoort te zitten door de hoge temperaturen van de maand juli versteend te zijn.
Het land (welk land?) verkeert in crisis en dan hoor je, Markje wil niet met Jobje spelen,Jobje wil niet met Markje spelen Geertje rijdt alle wagentjes in de poep, Emieltje denkt de oplossing te weten maar er is geen hond die naar Emieltje luistert.
Last but not least komt Ivo Opstelten nog even meedoen, fijne man, aardige man, bekwame man, maar het duurt een jaar voor hij een zin heeft geformuleerd laat staan een kabinet geformeerd.
Wat doet hare grajesteit, ja ja die roept voor de zoveelste keer hetzelfde ouwe soepzootje op.
Vooral om maar te zorgen dat Geertje buitenspel blijft staan.

Dat had billenknijper Ruud toch weer mooi geregeld, bijna stond Ruud tuut tuut tuut langs de kant maar ten koste van de meest respectabele CDA coryfee is het toch gelukt.
Geert gaf de pijp aan Maarten, maar dat was hij eerlijk gezegd toch al van plan, de geblondeerde had veel te veel water bij de electorale wijn gedaan om geloofwaardig te blijven.
Zijn eerste opmerking was,"Zo nu zijn we de grootste oppositie partij."
Neem me niet kwalijk deze man is gewoon een Joker in het kaartspel, daar kan je nooit een land mee regeren, trouwens een CDA zonder Klink is als een "schallend bazuin" zoals in de schrift staat.
Om over de PVDA maar te zwijgen, Job kronkelt in alle bochten om aan de macht te komen, ben zelfs bevreesd dat hij openlijk op het Binnenhof Mark Rutte zou pijpen om vice premier te mogen zijn.

Geen opmerkingen: