welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, januari 20, 2010

Als

ik me goed herinner, heeft Peter R de Vries in een donker verleden wel eens de neiging gehad om politicus te worden.
De man valt te bewonderen om zijn nietszeggende eindeloos durende programma's die never nooit tot een oplossing komen, echt zoals je vroeger zag bij TV series;
"To be continued"
In ieder geval een hoog kijkcijfer gehalte gewaarborgd.
Nu gaat meneer zich zelfs met de rechtspraak bemoeien, want hij vindt de heer Geert Wilders een gevaar voor de samenleving.
Hij is zelfs bang dat u straks moet onderduiken.
Hier merk je dus hoe dom een omhooggevallen journalist kan zijn of zou hij betaald worden om Geert Wilders te demoniseren, hetgeen me niet zou verbazen.
De PVV onder leiding van Geert Wilders is ontstaan door het in gebreke blijven van de gevestigde politieke partijen die met hun schapenwollen sokken alle allochtone criminaliteit met de mantel der liefde bedekten onze zogenoemde "Knuffel tactiek"
Dat en niet anders is de oorzaak van het ontstaan en bestaan van de PVV en onze Geert.
Als meneer de Vries eerlijk is moet hij daar de gevestigde politici eens op aan spreken, dat het zelfs zo erg is dat in ziekenhuizen doktoren en verplegend personeel bedreigd worden, dat ambulance en brandweer personeel belemmerd worden hun werk te doen.Dat bontkraagjes ongestraft voetgangers dood mogen rijden,en dan het lef hebben het ziekenhuis te belagen en de politie? "Die stond er bij en keek er naar!"
Dag meneer de Vries, dank zij u krijgt Geert nog meer stemmen!

Link naar het artikel

1 opmerking:

Simon. zei

Schoenmaker hou je bij je leest!
Daar heeft hij al moeilijk zat mee.
Hij moet maar eens achter die marokkaanse criminelen aan gaan wordt hij van zelf een beetje stilletjes!