welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, januari 30, 2010

Alex

De populariteit van onze kroonprins is dalende, eindelijk denk ik dan.
Zijn jetset gedrag gaat hem en zijn immer als een boerin met kiespijn lachende gemaal opbreken.
Wat ik ook nooit heb begrepen waarom prins Pils altijd in uniform wil verschijnen, is hij dan zo een geweldig militair? Vragen, vragen en nog meer vragen. Hoe komt deze man aan al die onderscheidingen? Kan hij toch nooit met militaire acties hebben verdiend?
Met zijn postuur is uithoudingsvermogen een utopie. Trouwens nu we het over uithoudings vermogen hebben en gezien de winterse omstandigheden geloof ik nooit dat hij ooit een Elfstedentocht heeft gereden, daar had en heeft prins Pils gewoon de conditie niet voor, de elfstedentocht is voor fanaten.
Maar zo als altijd, men weet dat hij maar een stukje van de tocht heeft gereden, maar niemand durft zijn klep open te doen.
Het enige wat hij tegen deze beschuldigingen in weet te brengen is dreigen met een proces, ja daar zijn de van Amsbergjes goed in.
Het toont aan dat zijn Elfstedentocht stinkt, het is toch heel eenvoudig om je stempelkaart te laten zien? Dan is iedereen overtuigd, nee meneer dreigt met een proces en dat moet onze koning worden met lachebekje aan zijn zijde, en dit even terzijde, ik denk dat zij ook wel eens een echte vent zou willen hebben, krek zoals Emma.

Link naar artikel vertrouwen.

Link naar elfstedentocht

Geen opmerkingen: