welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, juni 30, 2009

Schandalig

Onze minister van Financien de eerwaarde Wouter Boskabouter, blijft maar aan de pensioenfondsen trekken.
Hij vind dat de grote pensioenfondsen meer geld in Nederland moeten beleggen, waar haalt hij het lef vandaan om zich daarmee te bemoeien.
Verwacht hij dat deze fondsen hier in meegaan of gaat hij het dwingend opleggen dat zij ons zuur bijeen gespaarde pensioengeld in bv ABN of ING of Fortis gaan stoppen?
Partij van de Arbeid, mensen laat me niet lachen.
Deze regering, dit kabinet maakt kapot wat in jaren is opgebouwd, vorige regeringen hebben het ABP ook al eens een poot uitgetrokken van vele honderden miljoenen, omdat het niet hoorde dat een pensioenfonds zoveel geld had.
Mark my words zou Bush zeggen, straks trappen de pensioenfondsen er in en kan Bos weer tevreden toe kijken hoe de banken "bonussen" uit keren van het pensioengeld van Jan de gewone man. Met dank aan Wouter en Jan Peter.

LINK naar het artikel

1 opmerking:

Simon. zei

Dit spelletje is al 50 jaar aan de gang! (Dit is voor de tweede keer dat zij geld bij de fonsen halen)Zij willen weer de Nedelandse bevolking op hun knieen krijgen zodat zij het voor het vertellen hebben.Nederlanders wordt wakker het gaat om hun positie niet om de uwe!Straks is ook U pensioen weggesluist ,en dan? kunnen wij op een houdje bijten! En langs gaan bij de Kinderen om je hand op te houden,
Zal bij gemiddeld twee kinderen ook geen vetpot worden?