welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, juni 29, 2009

De aanval is begonnen

Precies zoals met Pim Fortuijn neemt de PVDA weer het voortouw, alleen gaan zij nu Geert Wilders demoniseren op een vrij stuntelige manier.
Rotterdam heeft een wethouder die luistert naar de naam Hamit Karakus, ja u begrijpt het al, deze man is van Turkse komaf, helemaal geen probleem hoor maar hij moet geen bullshit verkopen.
Vanavond was hij in NOVA en er staat een stuk van hem in de Volkskrant.
Voor alle duidelijkheid Karakus is ook PVDA en in Rotterdam zijn zij als de dood voor de hete adem van Geert Wilders, dus ga je een verhaal ophangen dat de beter opgeleide allochtonen zich niet meer thuis voelen in Nederland.
God zijn verhaal komt precies op het moment dat de PVDA actie gaat voeren tegen de PVV.
Toeval bestaat niet dus is dit zorgvuldig door Wouter en zijn mede vazallen geprogrammeerd.
Helaas voor Karakus dus ook voor de PVDA merkten de beter opgeleide "allochtonen" die geintervieuwd werden er niets van, zij voelden zich best thuis in Nederland en dachten niet aan emigreren.

Waarom zegt de heer Karakus dit?
"Mijn kinderen snappen er niets meer van’, zegt hij in een interview met de Volkskrant. ‘Je kunt ze niet verwijten dat ze de Nederlandse taal niet spreken, dat ze de gewoonten en de cultuur niet begrijpen, dat ze niet goed opgeleid zijn. En je kunt ze al helemaal niet verwijten dat ze zich niet gedragen. Toch hebben ook zij het gevoel dat ze nog steeds niet geaccepteerd worden. Ook zij vragen zich af of ze in dit land nog wel een toekomst hebben.’

Als ik zijn woorden goed heb beluisterd en goed heb gelezen, zijn de kinderen van de heer Karakus doodgewone Nederlandse jongens, die door al hun vrienden getapt zijn.
Er is in Nederland niemand die iets tegen dit soort jongens of meisjes heeft,
dus waarom zegt de heer Karakus dit?
Twee mogelijkheden,
1- de familie Karakus heeft een enorm minderwaardigheidsgevoel of
2-Gewoon opdracht van de Partij die lang niet zo democratisch is als het stemvee denkt.
Dus u bent gewaarschuwd, het demoniseren en afbranden van de PVV gaat grootse vormen aannemen.
Was er eerst een Volkert die zich voor een wagentje liet spannen, zo zijn er nu lieden die op een andere manier de fakkel overnemen.

LINK naar het artikel

1 opmerking:

Simon. zei

Dit is nu politiek op hoog niveau.
Eerst bij de dood van Pim Fortuin zeggen, dit is weer zo halvegare dieren activist! (Zal mij helemaal niet verbazen als die moordenaar van "Pim Fortuin" straks met een flinke som belastinggeld naar het buitenland verdwijnd)
Nu gaan zij de Moslims achter hun karretje spannen! En als er iets gebeurd met "Geert" en er een opstand uitbreekt dan krijgen de moslims de schuld en niet de PvdA!!