welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, juni 10, 2009

Oorzaak

De PVV heeft zoals u weet de EU verkiezingen glansrijk gewonnen, de gevestigde partijen zoeken naar het hoe en waarom, zelfs onze geestelijken doen er aan mee.
Stramien is "vreemdelingen haat"
Mijn God hoe dom kan je zijn,laten alle politici en geestelijken de oogkleppen eens af doen en kijken naar de werkelijke oorzaak.
Om te beginnen moeten geestelijken zich met de bijbel bezig houden en niet met de politiek in zijn algemeenheid en de politieke partijen van de coalitie, moeten niet de zwarte piet bij de kiezer neerleggen maar de hand eens in eigen boezem steken.
De kabinetten Balkenende hebben Nederland in de vernieling geholpen met hun "pappen en nathouden" politiek.
Eind veertiger jaren, begin vijftiger jaren verklaarden de toen aan de macht zijnde bewindslieden zoals Drees, Schermerhorn dat Nederland "vol" was en dat het beter was om te emigreren.
Nu horen we echter dat het land nog lang niet vol is, kom maar binnen met je knecht want we zitten allemaal even recht, volgens heer den Uijl.
Daarbij niet vergetend dat de massa van de instromers leeft van een uitkering.
Geen wonder dat de staatskas leeg is, die men probeert te vullen door allerlei wanstaltige constructies in de belastingen en eigen bijdragen.
Het land dat eens de beste verzorgingsstaat bezat begin te lijken op een derde wereld land.
Buiten mijn ziektekosten verzekering de eigen bijdrage van 155 euro plus de bijkomende kosten van 500 euro voor niet vergoedde medicijnen waarvan de heer Klink met zijn refo koppie vond dat we zelf ons bloed maar dun en de spieren ontspannen moesten houden.
Het land waar de banken toen en nu nog top hypotheken verstrekken aan mensen waarvan ze bij voorbaat weten dat den client nooit aan de verplichtingen kan voldoen en waar de staat dan weer miljarden inpompt die dan weer aan bonussen voor wanbeleid worden uitgekeerd, kijk dat land heeft genoeg van Balkenende, Bos en Rouvoet. Dat is de reden dat de PVV winst heeft geboekt, althans dat is de mening van opa Jan

1 opmerking:

Simon. zei

Opa Jan.
Ik sta helemaal achter je mening!
Het is nog maar het topje van de ijsberg die jij beschrijft.
Ga zo door provisiat!