welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, juni 06, 2009

Gek he?

Dat de PVV de verkiezingen gewonnen heeft. Enig idee hoe of dat komt? Misschien dat een paar feiten u op het goede spoor zetten.

Een rechter heeft besloten dat een hier illegaal verblijvende zwaar criminele Marokkaan ondanks het besluit van de IND, niet mag worden uitgezet.
LINK

Terreur verdachten worden bijna altijd vrijgesproken
LINK

Wij pamperen de moslims, doen we dit voor andere religies ook?
De VU creert gebedsruimtes voor de Moslim, LINK

Rotterdam is voor de 4e keer op rij uitgeroepen als de onveiligste stad van Nederland, de heer Aboutaleb zal dat wel weer ten stelligste ontkennen, aangezien PVDA bonzen veel moeite hebben om de dingen in de juiste proporties te zien.
LINK

Als een gerespecteerd hoogleraar constateert, na een uitgebreid onderzoek dat "55 procent" van de 18 tot 24 jarige Marokkaans Nederlandse jongeren op verdenking van een delict met de politie in aanraking zijn geweest, waarvan 90 procent recidiveert, dus meerdere malen met de politie of justitie in aanraking komt. en wat zegt ons Aboutalebje? Het onderzoek klopt van geen kant onze jongeren doen zoiets niet.
LINK
Lees hoe Ahmedje het weer goed lult. LINK

Dit alles en het gehannes van ons kabinet onder leiding van Jan Peter en Wouter de bos kabouter heeft gemaakt dat een groot deel van Nederland op Geert Wilders heeft gestemd.

1 opmerking:

Simon. zei

"Opa Jan"
Ben blij dat je alles weer eens op een rijtje zet!Maar naar mijn mening had die lijst nog wel langer gemogen.