welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, april 05, 2009

Ut is toch niet te geloven

Meneer Obama u weet wel het nieuwe koekoeks ei van de US of America, is denkelijk nog erger als zijn voorganger wiens naam ik niet eens meer door m'n strot kan persen.
Goed het koekoek ei Obama vind dat wij Europianen, den heer Gül met zijn Turkse Islamitische handel maar snel toe moeten laten tot de EU, een soort van goodwill, wat een enorme lul zeg, sorry dat ik het moet zeggen.
Eerstens moet hij zich niet bemoeien met Europese aangelegenheden, ten tweede moet hij beseffen dat mensenrechten in het land van Gül niet veel voorstellen.
Maar hier wordt duidelijk dat het bloed kruipt waar het niet gaan mag.
Onze Obama heeft als voornaam niet alleen Barack maar ook nog eens "Hoessein" en heeft in zijn jongensjaren op een islamitische school gezeten, daar komt zijn kennelijke tolerantie tegen over de Islam uit voort.
Gelukkig zijn er nog mannen als Sarkozy en in mindere mate vrouwen zoals Merkel die hier nooit mee akkoord zullen gaan. Uiteraard hebben we van Jan peter nog niets gehoord. Maar dat is normaal zoals u weet Jan Peter komt als goede brandweerman ten tonele als de brand geblust is.

Link naar het ARTIKEL

Geen opmerkingen: