welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, april 21, 2009

Lachertje

Er is een "Staats secretaris" die luistert naar de naam Jack de Vries. Wat deze man allemaal voor elkaar krijgt is met geen pen te beschrijven.
Uiteraard is de beste brave borst van het CDA, bijna net zo erg als PVDA, hij heeft zijn zin gekregen we hebben nu Gode zij dank een Islamitische haatzaaier, Eddaoudi genaamd,als geestelijk verzorger in het Nederlandse leger! Hoe verzin je het, Ali zo heet de beste brave haatzaaier met zijn voornaam heeft stellig verklaard dat homo's niet duigen, dat Balkenende niet deugt daar heeft hij wel een punt, want dat vinden wij ook, alleen op een andere manier.Onze rol in Afghanistan deugt volgens hem ook niet ga zo maar door de man heeft van jongs af aan geprovoceerd en nu heeft de kleinste partij van Nederland de CU heeft boel weer vernaggeld, door tegen de motie te stemmen. Voorwaarts Gristenbroeders, straks vallen wij allen onder de Sharia.
Bovendien verklaarde heer Jack de Vries, dat al was de motie aangenomen hij dit gewoon naast zich neergelegd had. Deze vileine Gristen heeft democratie ook niet hoog in het vaandel staan, of heeft Edi Eddaoudi, hem soms een aantal maagden in het paradijs beloofd.

Link naar het ARTIKEL

1 opmerking:

Simon. zei

Ik snap niet dat we gelijk de
"Taliban" als staats hoofd aanstellen.Of we het nu gelijk doen of over een paar jaar maakt toch ook niet zoveel meer uit?
Dat stelletje schapen neukers in de tweedekamer.