welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, juni 13, 2008

Recht in de leer

"Lont weg als ChristenUnie niet bijdraait"
Lont stelt dat hiermee toch de deur wordt opengezet voor praktiserende homoseksuelen. „Er zijn genoeg praktiserende homoseksuelen die met de hand op de Bijbel zullen zeggen: ik kan op geloofwaardige wijze de partij vertegenwoordigen. Wat zeggen André Rouvoet en het partijbestuur dan? De ChristenUnie had hier een streep moeten zetten”, zegt zij in een interview dat morgen in Trouw verschijnt.

Opa begrijpt niet waar deze dame het lef vandaan haalt om deze mensen het recht te ontzeggen om een functie in deze griezelige partij te vervullen.
Laten we even kijken naar "haar" achtergrond;

Terwijl moeder buitenshuis werkte en pas 's avonds thuis was, experimenteerde Lont 's middags met drugs en alcohol. Ze maakte haar mavo-opleiding niet af en begon op haar zestiende met een danscarrière in theaters en nachtclubs.

In 1982, toen ze 26 jaar was, werd ze verliefd op een souteneur. Deze maakte haar eerst verslaafd aan heroïne en cocaïne door haar deze drugs gratis te verstrekken. Later moest ze tippelen in Rotterdam om de drugs voor hem te verdienen. Na twee jaar vluchtte Lont van hem weg. Ze zwierf daarna nog zeven jaar als verslaafde prostituee door Amsterdam. In 1991, vlak na de geboorte van haar eerste kind, was ze de wanhoop nabij en bad midden in de nacht tot God om hulp.

Toevallig had God die dag ff niets anders te doen, dus dachtie kom ik zal die slet ff op het rechte spoor zetten.

En passant leerde ze "niets" van de God die haar gered had want de "Ex hoeren madam" weet het beter als God, niets te vergeven eruit trappen die vuile vieze homo's, zou ze willen roepen. Maar daar heeft ze de guts niet voor.

Als ik heel eerlijk ben en dat ben ik niet altijd ( U wel?) heb ik duizend maal liever met een homo of een lesbienne te doen als met figuren als mevrouw Lont

Het opmerkelijke is dat in deze enge groepering alleen hun zonden worden vergeven en U die daar niet bij hoort mag gewoon een enge ziekte krijgen.

link naar achtergrond Yvette Lont
link naar het artikel

1 opmerking:

Anoniem zei

Wie is zij om “God”vrezende mensen en anders geaarden te veroordelen!

God is liefde!

Zij predikt haat en verdeeldheid!
Macht en geld!

Samen met de CU