welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, december 29, 2006

Pissed off

Opa heeft op de galerij een leuke jonge buurvrouw, alleenstaand, 2 lieve kindertjes, nu had de buurvrouw een vriendje en dat vriendje heeft losse handjes, niet tegen de kinderen maar tegen haar. Niet leuk, afschuwelijk in feite, welke zichzelf respecterende man slaat zijn vriendin? Hij dus wel, zij werd geslagen aan heur haar getrokken, de gordijnen moesten potdicht, mocht niet meer praten met andere mensen. Goed buurvrouw doet aangifte tegen deze super mongool in de hoop dat hij een straatverbod opgelegd zou krijgen. Niets is echter minder waar!
22 December de laatste schooldag voor de kerstvakantie, haar kinderen prachtig aangekleed, het was toch bijna Kerstmis u weet wel het feest van vrede en liefde? De twee gingen huppelend naar school en kwamen nooit weerom. Half elf ’s morgens, de buurvrouw gewoon thuis, auto voor de school met mensen van onze meer beruchte dan beroemde jeugdzorg cq kinderbescherming, haalt de twee kinderen uit de klas en brengt hen naar een geheim adres in Brabant. Opa noemt dit gewoon ontvoering! Het ergste van de zaak is dat de moeder pas om half twaalf telefonisch op de hoogte werd gesteld dat haar kinderen ter bescherming van hen zelf uit het gezin waren geplaatst. Niemand van altijd aanwezige geitenwollensokken proleten nam de moeite haar op te vangen, of uitleg te geven over hetgeen plaats had gevonden. In het kort samengevat; een zorgzame moeder leert een vriend kennen die duidelijk niet deugd, haar met de dood bedreigt en mishandelt, omdat zij daar niet van gediend is worden de kinderen van haar afgenomen en zij moet maar zien te leven met de angst voor die griezel en het missen van haar kinderen.
Dit is ons Nederland, verworden tot een eersteklas bananen republiek. Niet de aanstichter wordt aangepakt maar 2 onschuldige kinderen. Dat beloofd wat te worden in 2007 met een regering van normen en waarden.

Geen opmerkingen: