welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, augustus 13, 2010

Homo

Ik heb niets tegen homo's, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.
Alleen de Gay Parade roept bij mij weerzin op, jongens en meisjes please beoefen je geaardheid binnenshuis!
De walgelijke foto's van publieksgeile mannen en vrouwen.
Waarom moet een minderheid toch altijd de meerderheid overrulen met hun houding en gedrag.
Rotterdam maakt het nog bonter, daar heeft men "paaltjes seks".
Het Kralingse bos krijgt een homozone waar tussen de paaltjes openlijk seks bedreven mag worden.
Het moet toch niet gekker worden, hebben deze mensen geen eigen huis, hebben deze mensen geen schaamtegevoel, hebben deze mensen geen gevoel voor normen en waarden.
Je haalt het als weldenkend mens toch niet in je hoofd om in een voor het publiek toegankelijk bos openlijk seks te bedrijven.
Pa en moe denken een mooie middag met kinderen in het bos door te brengen, hebben even niet in de gaten dat er een paaltje staat met een totaal verkeerde afbeelding en je koters staan met open bekkies te kijken naar twee ketsende kerels.
Gadverdamme, heeft deze wereld dan totaal geen fatsoen meer?

Moet natuurlijk wel even lachen om de stomme afbeelding op het paaltje, volgens mij staan de voetjes toch echt verkeerd voor "homo-seks"


Link naar het artikel.

2 opmerkingen:

Simon zei

Het moet toch niet gekker worden!
Dan is de rest van het bos zeker voor Hetro,s
Dan krijg je wel een prent als je daar sexs bedrijft?
Hoe zit het dan met die homo,s
Het is toch gelijke monniken gelijke kappen?

Piotr zei

Ook ik heb echt helemaal niets tegen homo’s wellicht heeft het feit dat ik zelf ‘gayer’ ben dan Arie Boomsma daar iets mee te maken, maar zoals u zelf al zegt; Elk vogeltje …

Ach, ik heb op zich niets tegen de Gay Pride in onze hoofdstad. Al is het natuurlijk wel een erge commerciƫle moneymaker voor de stad geworden. Het is overigens meer dan een botentocht door de kanalen en comazuipen op een 2-tal geconcentreerde plekken in de stad. Er worden ook serieuze congressen gehouden, we mogen dan misschien wel zijn doorgeslagen in Nederland helaas zijn er in de wereld nog zo veel landen waar iets banaals als je geaardheid tot vervolging kan lijden, zelfs in Europa. Werk aan de winkel dus.

Of een bonte botentocht door een paar grachten daar iets aan zal verbeteren … ik zelf denk van niet. Zoenende burgemeesters en zwaaiende ministers langs de kant die volgens mij wel betere dingen te doen hebben zullen daar ook niets aan verbeteren. Persoonlijk krijg ik als ik zo’n opgedirkte, halfnaakte, verwijfde nicht met een boa om zijn nek met zijn handtas zie zwaaien de neiging om hem keihard terug de kast in te trappen. Gelukkig is het maar 1 keer per jaar in het eerste weekend van Augustus en echt kwaad kan het niet, laten we wel zijn.

Dat we in Nederland een beetje van het pad zijn bewijzen de seks paaltjes wel. Tering!!? Begrijp sowieso niet wat iemand bezielt om in een openbaar bos te gaan “ketsen” en het maakt me dan niet uit wat voor vogeltje je bent.

Al kan je het sinds IJzeren Rita bijna niet meer zeggen, maar ik ben trots op Nederland mede vanwege haar liberale vrijheden maar we zijn hier inderdaad helemaal het pad kwijt.

Groet // Piotr

PS. Ook ik als doorgewinterde poot herken het standje op de afbeelding van het plaatje niet :]