welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, augustus 25, 2010

Ground Zero

Alle mooie praatjes ten spijt blijkt dat Imam Feisal Abdul Rauff, niet zo vredelievend en westers georiƫnteerd als de pers ons wil doen geloven.
Het zou heel wat zijn als blijkt uit de geluidsbanden die Steven Emerson beweert in zijn bezit te hebben dat de Imam gewoon een ordinaire Islamitische haatbaard is.
Geruchten dienaangaande bestonden al maar het zo mooi zijn als het bewezen kan worden.
Ik begrijp niet dat een land als Amerika in het verhaaltje trapt dat een moskee op Ground Zero zo liefdevol is, het is voor mij een regelrechte belediging aan de paar duizend mensen die daar volkomen onschuldig door een aantal fanatici waartoe waarschijnlijk ook de Imam behoort zijn afgemaakt.
Gaat die vermaledijde journalist een beetje met stront gooien naar de Imam en die stront hebben we hier zo hard nodig om Geert in de wielen te rijden.

Nu waren we hier net zo lekker bezig om Geert te veroordelen, gaat straks nog blijken dat hij volkomen terecht gaat protesteren.
Hoe moet dat nu met onze linkse kerk?

Komt de Moskee er toch, dan aan beide kanten homo ontmoetingscentra en bordelen.

Link naar het artikel over de Imam, zeer lezenswaardig.

Link naar Steven Emerson, let op ons miljoentje euries!

2 opmerkingen:

Ineke zei

Hallo opa Jan, bedankt voor je reactie en bezoek aan Rotterdam daily photo. De vader van mijn moeder was mijn Opa Jan dus ik schrok eerlijk gezegd wel toen ik zag dat je gereageerd had.
Er zijn meer hondjes die Fikkie heten :)

Simon zei

Wat zijn de mensen toch een dom "Ras".
Zij denken op korte termijn,
terwijl het geloof op lange termijn voortwoekerd."Imans en Crhistelijke kerkleiders"zijn alleen hun macht aan het vergroten.
Wat leid tot onderdrukking en vernietiging.De westerse wereld heeft dit al gezien maar de Oostere wereld daar is het volk nog teveel onderdrukt door geloof.En levens gevaarlijk is voor bijde kanten.
"Geert"probeert het te stoppen maar het grote geld verdient er nog teveel aan en wordt op deze manier in alles zwart gemaakt.
Mensen ga eens zelf nadenken!
Als straks de vlam in de pan slaat dan gaan de Heren naar een land waar zij veilig zitten en mogen wij weer de held uithangen voor onze "Grajesteit"