welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, maart 07, 2010

op de keeper beschouwd.

Is het toch te gek voor woorden dat Eberhard van der Laan nu alweer zit te verkondigen dat met het CDA regeren niet uitgesloten is. Sterker nog hij ziet dat helemaal zitten.
Nog geen verkiezingspamflet gedrukt maar ons Eberhardje die in Marokko verkondigde dat de Marokkanen een verrijking voor Nederland zijn, ziet het dus helemaal zitten met de ploeg die zij net afgeserveerd hebben.
Vragen dit soort oenen zich wel eens af of ze geloofwaardig zijn? Waarschijnlijk niet.
Laten we het rijtje der geweldige politici even langs gaan, beginnende met brekebeen
JP Balkenende,de man heeft 4 kabinetten achter de rug die geen van allen de vier jaar hebben volgemaakt, hij is er wel maar het is net alsof hij op aambeien zit, zo ongemakkelijk ziet hij er uit, of interesseert het hem geen moer dat kan ook, in ieder geval kan ik me van de man maar twee vermakelijke dingen herinneren, 1 toen hij prachtig op zijn plaat ging met een skateboard en 2 toen Nederland in een politieke crisis verzeild raakte hij als een idioot grijnzend jongetje in Vancouver op een fietsje rond toerde.
Niet te geloven dat hare majesteit dit Harry Potter figuur elke week moet ontvangen.

Dan krijgen we de heer W. Bos, de zoemende bromtol bij uitstek, het draait, draait, draait, maar heeft Nederland wel aan de rand van de financiële afgrond gebracht, denk onder andere maar aan de miljarden die hij met een lachend gezicht in de banken stopte, hij haastte zich allerlei spaarders, die voor een paar tienden van procenten méér een groot risico namen in IJsland, voor hun verlies te compenseren,het gedraai over de Irak kwestie, het gedraai over het referendum aangaande de EU, ook over de kwestie Uruzgan wilde hij nog wel onderhandelen, maar werd terecht teruggefloten door zijn fractie.
Mensen moeten niet zeggen goh die Wouter heeft nu eens een keer zijn rug recht gehouden, beslist niet, hij kon niet anders, de fractie pikte dit gedraai niet langer. Direct na de val van het kabinet, voor de zaken eens goed doorgenomen waren, zijn Balkenende en Bos beiden al voorgedragen als lijsttrekker voor de partij.
Zelf reflectie? Nooit van gehoord. Democratie? Nooit van gehoord!

Lieve Nederlanders, stem 9 juni a.s. nu eens op partijen die wat kunnen betekenen voor Nederland en dan bedoel ik niet de PVV, want met Geert Wilders en Henk Bres kan je wel lachen, maar van democratie hebben zij weinig weet, omdat de PVV geen partij is, omdat de PVV maar één lid heeft en dat is Geert en hij heeft Henk Bres als gangmaker.

1 opmerking:

Opa Benjamin zei

Die is raak Opa,

de nieuwe Bassie en Adriaan: Geert en Henk