welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, maart 02, 2010

Gelukkig

Ondanks alles, dronk hij een glas en bleef onschendbaar en onbetrouwbaar zoals hij altijd was en dan heb ik het over de heer Gerrit Zalm.
Zoals Toon Hermans over Sint Nicolaas sprak;"ik mag die man niet" zo voelde het bij mij als ik Gerrit Zalm zag, een glimlachende mandarijn die ons probeerde wijs te maken dat de Euro beter voor onze portemonnee was.
Daarna heeft tegen een vorstelijke vergoeding de heer Scheringa uit de wind gehouden waarna hij als beloning topman bij ABN Amro mocht worden.
Na onderzoek heeft de hoogst betrouwbare Nout Wellink besloten dat zijn vriendje Gerrit het prima heeft gedaan bij DSB.
Zo ziet u dat hoge heren alleen u, en nooit elkaar bijten, dus heeft onze tijdelijke penningmeester Jan Kees de Jager in zijn wijsheid besloten om hem vrij te pleiten van alles dat riekt naar ondeskundigheid, maten naaierij, zakkenvullen en slappe knieën, want Dirkie Scheringa had hem helemaal in zijn zak zitten.
Ja wie is Jan Kees de Jager dan wel, als we zijn oud personeel mogen geloven is het een ‘Een niet-integere man’, aldus een voormalig lid van de Personeelsvertegenwoordiging (PVT). Een ander: ‘Ik was zeer verbaasd dat hij staatssecretaris werd.’

‘Zijn hele houding was weinig sociaal’, zegt een ex-werknemer die een conflict met hem had over niet-betaalde pensioenpremies. ‘Hij was de personificatie van een vervelende bedrijfscultuur.’

Die ‘vervelende bedrijfscultuur’ uitte zich vooral in conflicten over de rechten van het personeel en de plichten van ISM. De Jagers directeurschap werd gekenmerkt door een aaneenschakeling van problemen over arbeidsvoorwaarden, vertellen ex-ISM-ers, die allen anoniem wensen te blijven.

Maar terugkerend naar het artikel lijkt het mij toch zeer riskant om met zo'n topman als Zalm uw zuurverdiende kapitaal bij ABN Amro te laten staan.

Link naar Zalm
Link naar Zalm1

Link naar Jan Kees de Jager, lees en huiver, deze man is nu uw schatkist bewaarder!

1 opmerking:

Simon. zei

Die de Jager is een figuur dat over lijken ga!
Zou een goede geweest zijn in de HITLER cultuur.
Oppassen voor die man draait met alle winden mee! Als hij maar zijn zakken kan vullen!