welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, december 26, 2009

Volgens Trix

is internet maar niks.
Althans zo kwam het in haar Kerstrede naar voren, te weinig echte contacten vind zij, nu is het natuurlijk zo wat "zij" vind is niet meer van deze tijd,dat mens is zo vreselijk gedateerd dat zij zo weer in de dertiger jaren past en om dat te realiseren probeert zij u en mij wijs te maken dat internet de boosdoener is. Jammer dat deze oude tante zich niet eens beter voor laat lichten want juist dat internet zorgt dat veel (ha ha)ouderen all over the world vrienden maken.
Haar aversie tegen het www is waarschijnlijk ontstaan door het bekend worden van voor het koninklijk huis onwelgevallige dingen zoals daar zijn de vakantie huis perikelen van Prins Pils, het Postadres van paleis Soestdijk voor vreemde rekeningen, het steeds meer bekend worden van de handel en wandel van wijlen ZKH (lol) Prins Bernhard, zoals daar zijn buitenechtelijke kinderen, de Lockheed affaire, het onderkoningschap van Nederlands Indiƫ, het waarschijnlijke steunen van Raymond Westerling, verborgen wapenhandel.
Aangezien hare majesteit niet bepaald op haar achterhoofd is gevallen zal dit waarschijnlijk de reden zijn voor haar aversie tegen het www, een beetje zoals de katholieke kerk in vroeger jaren het bezit van een bijbel verbood omdat de mensen dan te wijs werden.
Lieve Trix al ben ik dan aardig op weg naar de 80, zonder het net kan opa niet meer, eerstens om te bloggen en tweedens om contact te kunnen houden met familie en vrienden all over the world.
Mens ga als een speer emigreren naar Argentiniƫ en neem heel je familie mee.

Link naar bernhard sr

Geen opmerkingen: