welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, december 16, 2009

I had a dream

Iedereen heeft zo zijn dromen, maar deze droom was zo mooi dat het niet anders dan een droom kon zijn.
Bij het wakker worden op 1 januari 2010 te mogen bemerken dat het voltallige kabinet Balkenende in rook was opgelost, gewoon verdwenen.
Harry Potter zweefde op een wolkje, Wouter de Boskabouter had men bij de Koninklijke Shell in de eeuwige vlam laten vallen, Ab Klink was door den Heere Heere naar huis gehaald om de engelenschare te laten vaccineren tegen de varkensgriep.
Guusje Terhorst had men in een distelleer ketel gedumpt zodat zij zich op volkomen legale en buiten haar schuld vol kon laten lopen.
André Rouvoet was door de Heere Jezus thuisgehaald om hem te helpen de kindertjes tot hem te laten komen.
Piet Hein Donner de man die net als Heintje Davids maar terug bleef komen heeft men voor het laatst gezien in een zompig moeras tot over zijn nek in de modder, helaas doordat deze man zo een zuinig mondje heeft duurde het heeeeeeel lang voor hij verzadigd was.
Hirsh Ballin was zo geoccupeerd met het uitzetten van haatbaarden zoals Mohammed Faizel Ali Enait, dat hij met deze haatbaard zonder parachute uit het vliegtuig stapte boven Marokko.
Door een kleine misrekening belandde Nebahat Albayrak in een Koerdisch vluchtelingen kamp alwaar zij haar Turkse paspoort zonder morren inleverde, want Koerden zijn net even anders als kaaskoppen.
Stil genietend overdacht ik de zegeningen die ons ten deel waren gevallen tot ik gillend overeind vloog toen ik een tongzoen van Mariëtte Hamer kreeg.
Terug in de rauwe werkelijkheid nog ruim een jaar zitten we opgescheept met dit rapalje.

1 opmerking:

Simon. zei

En ik maar hopen dat dit de harde werkelijkheid was!