welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, december 27, 2009

Terugkomend op Bea

Het zit me nog steeds dwars dat het oude fossiel Bea zo een kwetsende vernietigende kersttoespraak heeft gehouden. Vraag me af is dat mens verkeerd voorgelicht, begint zij te dementeren of is zij werkelijk bang.
Waarschijnlijk het laatste, opgestookt door haar vazallen en lakeien, politiek beïnvloed door onze Gristenbroeders.
Zij zei letterlijk;" ‘De moderne technische mogelijkheden lijken mensen wel dichter bij elkaar te brengen maar ze blijven op ‘veilige’ afstand, schuilgaand achter hun schermen.’"
Als er iemand is die haar leven lang schuil heeft gegaan is het hare majesteit wel en moet zij dan een oordeel vellen over het "Net"?
Was het niet prins Pils die een paar jaar geleden uitriep dat elke Nederlander een computer moest bezitten is onze charmante ex vriendin van meneer Bruinsma niet op Twitter te vinden onder haar naam "MabelvanOranje"?
Link naar Twitter

Het verfoeilijke net, zorgt voor miljoenen mensen die in Bea's en haar lakeien geregeerde maatschappij niets anders vinden als onbegrip, voor verre contacten,voor ontspanning, voor vriendschappen en luisterende oren, ook voor onwelgevallig nieuws over het Koningshuis en vriendjes politiek zoals het in de "betere" kringen betaamt.
Dat is jouw angst Bea dat het vervloekte internet de monarchie ten gronde richt.
Jammer dat het er nog niet was in 1945 dan hadden jullie in Nederland nooit meer een poot aan de grond gekregen, helaas zijn er nog miljoenen die in jou (ha ha) een door God gezondene zien.
Je ziet jezelf als meervoud als je spreekt over "Wij Beatrix" mens laat me niet lachen.
Verlos Nederland van jou aanwezigheid als door God gezondene en neem je gehele familie mee.
Weet je nog wat Alfred Henry Heineken tegen je zei toen je zo nodig majesteit genoemd wilde worden?
Ik wel, gevonden tussen wat knipsels,"Freddy zei;Ik ken wintertijd, zomertijd maar geen majesteit."

Link naar het artikel

Over moderne media gesproken, beste Trix al vind je het 3 keer niks, kijk eens naar deze video

Geen opmerkingen: