welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, februari 12, 2009

Ja het heeft ff geduurd

Maar we zijn er nu klaar voor hoor!
Het land dat in de 2e wereldoorlog zo moedig stand hield tegenover Adolf en zijn gevolg met een minister president die voor de duivel laat staan voor een Islamiet niet bang was, dat land is als eerste ingelijfd bij het Islamitische rijk, gebogen voor een stel oproerkraaiers, ze gebruiken in sommige gevallen de Sharia al in hun rechtspraak en nu hebben ze het vrije woord vermoord door Peroxide Geert het land niet in te laten omdat ze bang zijn om bepaalde personen voor het hoofd te stoten.
Wat een laf parlement, wat een laffe minister president.
Winston Churchill had hoogst persoonlijk met een sigaar tussen de lippen de Imams, de mullah's en wat voor tuig er nog meer is het United Kingdom uit geschopt.
Dit is alleen maar electorale winst voor de PVV, de gehele wereld heeft dit gevolgd en zo wordt hij alleen maar populairder, en zitten we daar op te wachten?

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja "Opa Jan" wij zitten te wachten op Geert Wilders.
Omdat hij leven in het kabinet brengt,anders blijven wij het zelfde belijd houden.Uitzuigen en valse invoormatie geven.Pim Voortyuin hebben zij opkunnen ruimenen als de kans hier is gebeurd het ook met Geert Wilders.
De achterban van CDA en PvdA zijn als de dood van Geert,als straks de beerput open gaat.