welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, februari 07, 2009

Dingen zoals die daar zijn.

Het koningshuis doet aan belasting ontduiking, zo te lezen is het werkpaleis van Hare Majesteit een soort "belhuis-winkel", waar alles te regelen valt, dingen die een zichzelf respecterend Nederlander nooit zal doen.

Zijne Koninklijke hoogheid en zijn gemalin hebben wel 3 soorten zeehonden gezien, zijn handen jeukten om ze af te…, pardon te aaien. Zij zijn en waren elke minuut onder de indruk.
Ja dat ben ik elke dag als ik in kranten lees waar zij zoal mee bezig zijn

Hoofdofficier Mos van het OM in Aruba verlaat het OM, hij heeft 2 functies aangeboden gekregen waarvan hij er één zal accepteren, ja ja dat was toch die hoofdofficier die zo go goed bevriend was met Joran’s vader? Weg gepromoveerd heet dat.

De 2e kamer moet zich neerleggen bij radiostilte betreffende Irak, tot november mogen hier geen vragen meer over gesteld worden, heeft mevrouw Verbeet ook PVDA verordonneert.
"Die 150 kwakzalvers geven er gehoor aan", lang leve onze democratie die door meneer Balkenende zeer handig, sluw, uitgekookt, samengevat zeer gereformeerd om zeep geholpen wordt.

Meneer Wouter de Bos kabouter zwoer bij hoog en bij laag dat de miljarden die hij cadeau gaf aan een stel onbekwame bankiers niet ten koste gaan van de belastingbetaler.
Ha ha die Wouter, is wel PVDA maar heeft ook op een gereformeerd schooltje gezeten als je het mij vraagt.
Zij, Wouter en JanPeter bezinnen zich op maatregelen om de krediet crisis te bezweren, zij denken aan, afschaffing van de hypotheekrente aftrek, verhoging van de AOW leeftijd, het aanpakken van de AWBZ, oh dat zijn geen belastingbetalers die dat treft.
Waarom Wouter Boskabouter loop jij altijd het Nederlandse volk zo voor te liegen, de enige die van jou steun kunnen verwachten zijn de kapitalisten, zij die tonnen op waardeloze banken hebben staan waar jij garantie op geeft, doe het van je eigen zakgeld eikel!

Bovendien had je een grote mond over het terugdringen van de topsalarissen en het afschaffen van bonussen, en je geeft de man die ING naar de kloten heeft geholpen een miljoen mee, als hij maar op wilde stappen. JIJ bent echt het lachtertje der laatste jaren en er zijn nog veel mensen, veel te veel zelfs die jou hun vertrouwen schenken, ach voor vandaag laat ik het hierbij, we zullen maar zo denken “elk volk krijgt de regering die het verdient.”
Slaap maar rustig verder Nederland.

Geen opmerkingen: