welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, februari 17, 2009

Het is niet te geloven

"Prinses Amalia "roetsjt" naar beneden."
Ja ja naar boven roetsjten gaat wat moeilijker. Het is toch wat dat je als prinsesje zomaar naar beneden kan roetsjen, dat komt waarschijnlijk omdat zij koninklijk bloed heeft, een gewoon meisje kan natuurlijk niet naar beneden roetsjen, die is daar te dom voor, is alleen weggelegd voor den adel om het zo maar eens even te noemen.
In deze barre tijd kan een bijstandsmoeder haar kinderen niet laten roetsjen want die moet van haar schamele uitkering meebetalen aan het geroetsj van Amalia en haar hele boeren familie.
Kijk in deze tijd van den buikriem aanhalen moet je natuurlijk als toekomstig vorst laten merken, dat de krediet crisis aan jou deurtje voorbij gaat.
Dank zij de Nederlandse belastingbetaler, laat je een gerieflijk huis in Afrika bouwen en omdat het in deze tijd van bezuinigen passend is laat je in Argentinie ook nog eens een stulpje bouwen waar Pa en zoons Zorreguieta op kosten van de Nederlandse belasting betaler ook nog een lekker zakcentje bij verdienen. Het gros der Nederlanders "roetsjt" ook naar beneden maar dan qua inkomen. Bedankt hoogheid voor uw empathie. Ga eens werken!

Link naar het ARTIKEL

Geen opmerkingen: