welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, januari 27, 2006

De verkiezingen


De verkiezingen staan voor de deur, dus denk je dat de partijen proberen zo geloofwaardig mogelijk over te komen. Nu, daarvoor moet je bij D66 zijn.

Eerst gingen we niet naar Afghanistan, de over ons lijk mentaliteit.




"Achter elkaars rug om, ach, ach, ach, het is allemaal veel vuiler en vunziger dan mensen denken. Ik heb het dan niet over de Afghanistan-affaire, maar de Haagse politiek in het algemeen. Machinaties, machtsspelletjes, persoonlijke belangen, partijbelangen (pechtold)

En zie hoe geloofwaardig D66 is!!!!!!!!!
Beiden Pechtold en Bakker rollen om het hardst door het stof om maar in het zadel te blijven.
Politiek geloofwaardig????

Gepubliceerd vrijdag 27 januari 2006.
D66'er Bakker zwakt uitspraken Afghanistan-kwestie af.
Het Tweede Kamerlid Bert Bakker van D66 sluit niet langer uit dat zijn partij in het kabinet vertegenwoordigd blijft als blijkt dat een ruime meerderheid van de Kamer instemt met een nieuwe gevaarlijke missie in het zuiden van Afghanistan.

Pechtold de les gelezen door collega-ministers.
Minister Pechtold (Bestuurlijke Vernieuwing) heeft vrijdag in de ministerraad de wind van voren gekregen na zijn geruchtmakende interview in het maandblad Opzij. ‘Het zal wel even duren voordat de persoonlijke verhoudingen weer goed zijn’, zei vice-premier Zalm na afloop van de ministerraad.

Volgens Zalm, die bij afwezigheid van premier Balkenende de ministerraad voorzat, was de ‘sfeer ijzig’ en ging het er ‘heftig’ toe. Het werd als ‘niet fris’ ervaren dat Pechtold in het interview had gezegd dat ministers ‘vreselijker’ met elkaar omgaan dan wie ook.
‘Het is allemaal veel vuiler en vunziger dan mensen denken.’ Pechtold zei ook ‘soms moeilijk’ uit de voeten te kunnen met premier Balkenende en minister Donner.

Ja mensen dit is de ware klasse van onze politici, opa wenst u een prettig weekeinde toe. Ut wordt lekker koud en zo komt Jan Splinter door de Winter.

1 opmerking:

IngKey zei

Dat doen ze tegenwoordig allemaal, van alles roepen en het dan afzwakkken cq. hun spijt betuigen. Zal wel weer een of andere tactiek zijn.