welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, juni 03, 2013

Johan Derksen

De man met het vieze lange haar, de hangende naar sigarenrook stinkende snor, afgrijselijke puberschoenen en Bassies jassies.
Deze onbeholpen zoveel mogelijk kwetsende boer mag dan een fanclub hebben maar mij kom je in zijn fanclub niet tegen.
Het was in zijn glorietijd een matige voetballer, als journalist is hij uitermate bekwaam om anderen naar beneden te halen, weet altijd alles beter.
Heeft ook even het idee gehad dat hij kon zingen om over zijn acteertalent in de beroemde energie reclame maar te zwijgen.
Deze omhoog gevallen man had afgelopen zaterdag het lef om bij Knevel en vd Brink, Andre Rieu af te schilderen als een soort clowneske figuur, met fonkelende ogen en bijkans met het schuim op de bek maakte hij Andre bijna met de grond gelijk.
Wat een zelfoverschatting heeft deze tuinkabouter.
Enkele punten in het voordeel van Andre, hij werd niet eens grof tegen de insinuaties van onze dwerg. Andre heeft in meer conservatoria gestudeerd (cum laude) als snorremans scholen heeft gezien. Andre is in de gehele wereld geliefd wat Johan bepaald niet is, zelfs zijn eigen tafelgenoot kan zijn bloed wel drinken.
Johan hoort in een wereld thuis van hooligans, doodschoppen uitdelende voetjeballers, een ieder die hem in de weg staat naar meer roem afbrandend.
Niet in de wereld van Andre waar de schoonheid van de muziek (commercieel of niet) voorop staat.

Dus Johan ook voor jou geldt; “schoenmaker hou je bij je leest!”

Geen opmerkingen: