welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, juni 27, 2013

Herkent u het?

Meestal op zaterdag of zondagmorgen rinkelt de bel.
Dag meneer/ mevrouw, u kent ons niet maar wij verkondigen het goede nieuws.
Ja Ja u hebt al door waar het over gaat, inderdaad Jehova’s getuigen een soort  üntermensch met een sprookje uit een oud boek.
Zij verkondigen de waarheid het licht en het leven, stront vervelend op de vroege morgen. U wordt verpletterd onder Bijbelteksten en kreten hoe mooi en hoe liefdevol hun geloof is.
Laat u niet in de maling nemen, zij lopen alleen hun en uw tijd vol te lullen, u heeft er niets aan en zij mogen de uren die zij verkondigen opschrijven, een soort overwerk uit te betalen op de nieuwe aarde.
Maarrrrrrrr als u ooit zo ver komt als een gedoopt verkondiger langs de deuren te mogen gaan, dan komt u er wel achter hoe liefdevol zij in werkelijkheid zijn.
U krijgt gegarandeerd problemen als u niet genoeg aan de bel trekt bij de mensen.
U moet ook niet ziek worden,  want dan bent u snel vergeten, afgeschreven, zoals in de gewone maatschappij.
Mocht u onverhoopt kanker krijgen, dan is het zaak binnen drie maanden te overlijden, want de bezoekjes daar na bij u gemaakt mogen niet meer geschreven worden, dus komen zij niet meer.
Gaat u ondanks uw ziekte toch nog naar de Koninkrijkszaal (hoe verzin je zo’n naam) moet u er niet op rekenen dat men u begroet of vraagt hoe of het met u gaat. Het gaat zelfs zo ver, dat de broeder of zuster die met een auto is gekomen en praktisch bij u in de straat woont u gewoon in de kou laat staan aan een bushalte, daar sta je dan, zong men tegen WA.

1 Korintiers 13: 2. "Al ware het, dat ik profetische gaven had, en alle geheimenissen en alles, wat te weten is, wist, ....maar had de liefde niet, ik ware niets."


Deze mensen zijn opgeblazen van zg kennis maar de liefde bezitten zij niet. Zo dat moest ik ff kwijt.

Geen opmerkingen: