welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, mei 05, 2011

Meino Schraal (CDA)

Geboren in Iran, gastvrij opgevangen in Nederland door adoptie ouders, en sinds het verlaten der puberleeftijd CDA coryfee met nog al enge denkbeelden.
Verdediger van de homo rechten, verdediger van het verbod op hoofddoekjes, verdediger van het beknotten van het vrije woord, mede door zijn toedoen werd het Thomas van der Dunk verboden om de Arondéuslezing te houden omdat meneer bang was dat de PVV te veel op de hak zou worden genomen.
In werkelijkheid heeft deze Iranees/Nederlander zijn oren laten hangen naar Hero Brinkman, gewoon een slappe figuur met veel noten op zijn zang.
Vriend ga een poosje terug naar Iran, misschien dat je dan gaat waarderen wat het betekent een vrije meningsuiting te hebben en dat als je homo's tolereert je ook een hoofddoekje moet tolereren.
Link naar de weke knieën van Meino Schraal.
Link naar, met de kennis van nu.
Link naar voor verbod op hoofddoekjes.
Link naar homo recht.

Nog even een advies aan Meino van het CDA, zoals u anderen oordeelt zult gij zelf geoordeeld worden.1 Corinthiers 6 vrs 9-10;
9 Of weet gij niet, dat de onrechtvaardigen het Koninkrijk Gods niet zullen beërven?
10 Dwaalt niet; noch hoereerders, noch afgodendienaars, noch overspelers, noch ontuchtigen, noch die bij mannen liggen, noch dieven, noch gierigaards, noch dronkaards, geen lasteraars, geen rovers zullen het Koninkrijk Gods beërven.

Geen opmerkingen: