welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, november 22, 2010

Te gek voor woorden

Het Nederlandse voetbal is financieel aan een duikvlucht begonnen, de salarissen van matige spelers is overmatig hoog, het grootste deel van de clubs staat het water aan de lippen en dan schijnt de makkelijkste oplossing te zijn dat de gemeente bijspringt.
Maar dit beste brave bestuurderen is toch den waanzin ten top!
Op alles moet bezuinigd worden, iedereen moet inleveren, mensen leven onder de armoedegrens, zijn aangewezen op voedselbanken, waar haalt u dan het gore lef vandaan om bakken met geld in voetbalclubs te steken, vroeger moest je betalen om te mogen voetballen en nu hoor ik van een versleten, aftandse niets meer presterende Ricky vd Berg dat hij 225000 euro's verdient.
Moeten de burgers opdraaien voor clubs die gedoemd zijn om, is het niet nu, maar dan toch binnenkort het loodje te leggen? Schaam U.
Het wordt de hoogste tijd dat als het kabinet klaar is met het geneuzel over de keuzes van Geert, hier eens aandacht aan gaat besteden.
Nu is men weer bezig met Cambuur,men praat net zo makkelijk over een miljoen, alsof het niets is, de mening van opa is, geen geld?
Geen bestaansrecht!

Link naar het artikel.

Geen opmerkingen: