welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, november 11, 2010

Nogmaals PVV

Het is maar dat u het weet. De PVV laat huurders gewoon barsten, wakker worden Nederland Geert geeft geen moer om zijn kiezers, noch om zijn fractieleden, het is Geert, Geert en nog eens Geert, hij heeft heel Nederland gek gemaakt met de plannen die hij "had", de plannen die hij "heeft" is zo lang mogelijk op het pluche te blijven zitten en vooral vergeten wat hij zijn kiezers heeft beloofd.
Men wil strengere eisen gaan stellen aan de inkomens grenzen voor huurhuizen, zodra u boven de 33000 euro norm komt moet u uw huurhuis verlaten en een woning kopen, maar met zo een inkomen staat niemand te springen u een hypotheek te verstrekken.
Voldoende stemmen om met een motie deze regeling tegen te houden.
Daar komt het eerst was de PVV het er roerend mee eens maar toen het op stemming aankwam liet de PVV van onze Geert het afweten.
Hij was zo tegen de EU, maar de eerste de beste keer dat hij iets van de EU tegen kan houden geeft peroxide Geert er de voorkeur aan om de huurder in de steek te laten.
Mensen wordt wakker geef hem in maart 2011 niet de kans om als winnaar de 1e kamer in te vliegen want u draait u zelf de nek om.
Link naar het artikel.

Geen opmerkingen: