welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, oktober 16, 2010

Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner

Ja hoor daar gaan we. Geert heeft zijn eerste klap uitgedeeld, het blijkt nl dat bovenstaande mevrouw, Marlies huppeldepup en nog wat, een Zweeds paspoort heeft en dus zegt Geert, weg met dat tweede paspoort. Rutte ziet geen bezwaar tegen een dubbel paspoort, let op mensen hoe je genaaid wordt door Mark Rutte, in 2006 verklaarde hij n.l (link, zie Twitter Femke Halsema) " (2006): "Het had mevr. Albayrak gesierd als zij Turkse NL'ers een signaal had gegeven door haar Turkse nationaliteit af te leggen."
Nu vinden Rutte en zijn liefje Verhagen een dubbel paspoort plotsklaps niet ter zake doende. (link)
Het verbaast me nog steeds dat niet één CDA-er heeft geprotesteerd tegen haar benoeming, want ze werd eerst staatssecretaris en daarna (afgelopen maandag) pas lid van het CDA, je maakt mij niet wijs dat er geen CDA-ers waren met een langere staat van dienst als deze aangewaaide Zweedse.
Leuke partij is het geworden met Verhagen aan het roer.
Hoe vindt u trouwens die enge foto als het kabinet het "bordes" verlaat, geheugensteuntje; klik op de foto voor vergroting.
Om misselijk van te worden, het duo Rutte-Verhagen, als het zo doorgaat delen zij binnenkort de sponde, zo liep ik ook, in 1959, met de vrouw waar ik nog steeds de sponde mee deel.

Nu is het in het geval van mevrouw Hyllner te hopen dat Grote Geert in zijn principes geen principes heeft, anders zitten we weer 200 dagen of iets dergelijks zonder kabinet. Niet dat het wat uitmaakt.

Want Geert Twitterde (link) 1500 uur hedenmiddag;"Dubbele nationaliteit bewindslieden is ongewenst. Zal Sts. bij debat regeringsverklaring vragen afstand te doen van zweedse nationaliteit.
about 5 hours ago via Twitter for BlackBerry®
Retweeted by 100+ people

geertwilderspvv
Geert Wilders

Geen opmerkingen: