welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, mei 07, 2010

Zorba

Ut is me wat, eerst moest zonodig ondanks de alom bekende malversaties Griekenland de EU ingesleept worden, terwijl een blind paard kon zien dat het een stelletje corrupte leugenachtige oplichters zijn.
Maar ja voor meerdere eer en glorie heeft men ze toch maar toegelaten.
Ik hoor Bos nog roepen daar hoeft U niet voor op te draaien hoor, Nederlandse belastingbetaler!
Meneer Bos heeft als een haas het zinkende schip verlaten en heeft zijn schaapjes op het droge.
Maakt U zich maar geen zorgen we gaan gewoon voor 4 miljard het schip in.
We gaan dat terug halen via de ouderen,de minima, de AWBZ de jeugdzorg en nog een paar aardige dingen waar men vooral de Jetset niet mee lastig wil vallen.
Onze grajesteit zou ook wel eens wat bij kunnen dragen aan de teloorgang van den Euro gezien haar rijkdom en beleggingen.
Link
Link
Link

Let op mijn woorden straks komt het land van Silvio Berlusconi ook aan de beurt, na onze potverterende medelanders mogen we ook nog corrupte landen gaan onderhouden.
Allemaal zegeningen van een verenigd Europa dat zo nodig groot groter grootst moest worden, straks komen de oostblokkers op hun beurt ook met eisen die we braaf gaan vervullen.
Maak u geen zorgen mocht het helemaal fout gaan dan starten we gewoon zoals eind dertiger jaren van de vorige eeuw een frisse vrolijke oorlog.
Want waar oorlog is worden schatten verdiend!
Waarschijnlijk weet u wel wie er dan het eerste weg zijn, het voorbeeld was te zien tijdens de doden herdenking op 4 mei. Ik heb nog nooit iemand in een martiaal uniform behangen met onderscheidingen zo hard zien lopen

Geen opmerkingen: