welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, mei 17, 2010

Voetbal

Waar is de tijd gebleven dat voetballers "contributie" betaalden om in een club te mogen spelen.
Waar is de tijd gebleven dat je voor je plezier een voetbal wedstrijd ging kijken.
Tegenwoordig verdient????? een speler uit de ere divisie zo rond de 2 ton op jaarbasis.
Het erge van dit alles, het spel is vaak niet om aan te zien.
Teveel kapitalisten claimen een commissariaat terwijl zij de ballen verstand van voetbal hebben. Te veel trainers proberen zo veel mogelijk spelers voor top salarissen aan te trekken die hun z.g. waarde nooit waar kunnen maken.
Wat het ergste is van alles, de clubs die er zijn zoals RKC, MVV, Willem 2, die zover in de schuld zitten door de veel te hoge salarissen van bestuurders en spelers dat de salarissen niet meer uitbetaald kunnen worden.
Wat doet men dan na in zo'n situatie beland te zijn,ja ja, we kloppen aan bij de gemeente of zij maar even een aantal miljoenen in de club willen steken en verdomd er zijn gemeenten die dat doen.
Dat is toch de waanzin ten top, men gebruikt het belasting geld van de burger om ervoor te zorgen dat Frank Demouge volgende week naar Brazilië gaat om daar het appartement van hem en zijn Braziliaanse vrouw in te richten!
Kan het nog gekker dit is maar één van de vele voorbeelden, wat te denken van een Aad de Mos de trainer die Sparta zou behoeden voor degradatie, voor 4 wedstrijden stak hij 100000 euries in zijn zak, het zal toch niet zo zijn dat de gemeente Rotterdam op moet draaien voor het wanbeleid van een vereniging.
Betaald voetbal? Afschaffen die hap gewoon terug naar het amateurvoetbal waar je voor het leven speelde.
Link naar Frank Demouge.
Link naar MVV.
Link naar Aad de Mos.
Link naar RKC

Geen opmerkingen: