welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, april 21, 2010

Boris Dittrich D66

Op 3 februari 2006 maakte Dittrich tijdens een persconferentie in Nieuwspoort bekend dat hij zijn functie als fractievoorzitter van D66 neerlegde.
Hij deed dit nadat driekwart van de Tweede Kamer tegen een motie van D66, SP en GroenLinks had gestemd en akkoord ging met een militaire missie naar Uruzgan in Afghanistan.
In de weken voorafgaand aan het kamerdebat had Dittrich zich hevig tegen deze NAVO-missie verzet, met als voornaamste argument: 'wederopbouw is in een guerrillagebied niet mogelijk'. Dittrich wilde het kabinet niet laten vallen,omdat de militaire missie door de steun van de PvdA hoe dan ook door zou gaan. Hij nam de verantwoordelijkheid op zich dat de D66-fractie tegen de missie stemde en trad af.
Link naar Boris Dittrich.

Wat lees ik nu;
"Den Haag, 21 april. Nederland blijft mogelijk toch op beperkte schaal actief op veiligheidsterrein in Afghanistan. In de Tweede Kamer is een meerderheid voor een motie van GroenLinks en D66."
Link naar het artikel.

Is het te verbazen dat mensen een afkeer krijgen van politiek!
Vooral als het D66 betreft, eerst waren ze voorstanders van het referendum en de gekozen burgemeester en natuurlijk u kon er op wachten, Thom de Graaff de man van D66 liet zich mooi door het rijk benoemen, gewoon schijt aan partij standpunten want die gelden alleen maar in verkiezingstijd.

Link naar D66 over de gekozen burgemeester.

Lieve mensen het is jammer te moeten constateren maar we worden gewoon gezamenlijk verneukt door regeergeile figuren!

Geen opmerkingen: