welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, april 01, 2010

Balkie heeft er zin an


Ha ha lekker bezuinigen en we gaan het vinden bij de doodgewone burger, we zullen dat getijsem eens even 80 jaar terug in de tijd smijten.
De kapitalisten onder ons laten we lekker met rust en met koninginnendag geven we gewoon 700000 euries (plus wat er nog bijkomt) uit om hare grajesteit en aanhang te laten koekhappen.

Link naar koninginnendag



Vandaag hebben de ambtenaren van Balkenende de bezuinigingsplannen gepresenteerd. In totaal moet er 18 miljard bespaard worden. En nog eens 29 miljard de komende jaren. En die mag u gaan ophoesten. De SP en PVV kunnen hun lol op: Balkie wil het minimumloon en de bijstand drastisch verlagen. Ook gaat het eigen risico naar 775 euro en kost huisartsbezoek 5 euro. Voorts wordt de zorg gekort met dik 6 miljard. Verdere plannen zijn verkorting WW, samenvoegen BiZa en Justitie, hogere verkeersboetes, een nationale pliesie en een geprivatiseerde brandweer. Oh ja, het decriminaliseren van softdrugs: 160 miljoen besparing plus 260 miljoen extra inkomsten. Eigenlijk ontspringen alleen steenrijke babyboomers de dans. Jan Peter Balkenende (CDA) schuift de rekening ongezien door naar iedereen die jong, ziek, zwak of misselijk is. Bezuinigen op hoogbegaafde mongolen kan prima maar snijden in eigen vlees is er nauwelijks bij. Tot zo ver de stand van zaken in Griekenland aan de Noordzee. Iedereen fijne Paasdagen.

1 opmerking:

Simon. zei

Balke-ellende: Dat zijn de gevaarlijkste zij zitten vooraan in de kerk om hun zonde te belijden.
Omdat zij donders goed weten dat zij de gluipers van de maatschappij zijn.
Zakken vuller is het, en probeerd tegen beter weten in onzelieveheer zo om te kopen!