welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, juli 03, 2009

Zielig

Dinsdag 7 juli besteedt de NOS ruim aandacht aan de herdenkingsplechtigheid van Michael Jackson.
Volgens mij is de gehele wereld het spoor bijster, laten we even eerlijk zijn, na het nummer Ben en Thriller heeft deze man alleen maar middelmatigheden gepresteerd. Waar hij de aandacht mee wist te trekken waren zijn afwijkingen in gedrag, hij speelde graag met kleine kinderen, bouwde een droomwereld, liet zich op alle mogelijke manieren verminken om op een blanke te lijken.
Toen hij begon in the jackson five was het zo'n heerlijk mannetje, niemand heeft geprobeerd om hem van zijn destructieve levenswijze te bekeren.
Het resultaat was een wandelend lijk waar de neus bijna vanaf viel, die zo kaal als een luis was en ga zo maar door.
Tot overmaat van ramp blijkt hij ook nog eens een gewone ordinaire oplichter te zijn geweest die onder 20 verschillende namen leningen af sloot omdat hij zelf geen cent meer kon krijgen.
Voor deze man is de hele wereld in rep en roer, ook de NOS.
Als zij werkelijk iets belangrijks uit willen zenden, moeten zij de echte "helden" eens gaan volgen.
Jammer dat in deze wereld alleen maar aandacht is voor de charlatans.

Hier nog één keer de clip waar hij beroemd mee is geworden, een crimineel tussen de criminelen.1500 medewerkers waaronder gevangenen van de gevangenis in Cebu hebben aan deze clip meegewerkt.


LINK naar artikel

LINK naar leningen onder valse namen

1 opmerking:

Simon. zei

De commercieele Maffia is zo groot in Amerika, dat deze man zich van wanhoop zijn eigen wat aangedaan heeft!
Het is zo erg dat als hij een rood plekje op zijn wang had? De bedden fabrikant hem aanklaagde wegens het niet op zijn rug in zijn bed slapen.Zo erg is het in Amerika.GELD-GELG en nog eens geld.