welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, juli 03, 2009

ikke niet begrijpen

Als u geld spaart of u heeft een rekening bij de RABO bank, heeft u er dan wel eens bij stil gestaan dat niet de RABO maar U de klant, de wielrenners betaald?

Als u electra, en gas afneemt van ENECO heeft u er dan wel eens bij stil gestaan dat het Sparta stadion ook van u is? Dat heet nl het ENECO stadion.

Als u bij één van de vele DSB banken een veel te dure lening of hypotheek hebt afgesloten, staat u er dan wel eens bij stil dat het mooie stadion en vele medewerkers van AZ niet door Dirk Scheringa, maar door U betaald worden.

Als Minister Koenders gul vele miljoenen weg geeft aan corrupte landen, beseft u dan wel dat het niet zijn centen maar uw centen zijn?

Als Wouter Bos miljarden in slecht presterende banken steekt, heeft u toch wel in de smiezen dat het uw belastingcenten zijn? Want Wouter onze Boskabouter wil alleen maar graaien, declareert zelfs een zonnebrilletje welk hij zelf achter zijn kloten (die heeft hij niet) heeft laten slingeren.

Moraal van dit verhaal, Zij allen worden geprezen om hun gulheid, terwijl de edelmoedigheid zijn bodem vind in UW portomonnee

1 opmerking:

Simon. zei

Je weet het: wie veel heeft wil nog steeds meer!
Het spreek wordt zegt het al!
"Wie de kleintjes niet eerd is het grote niet waerd"?