welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, juni 29, 2011

Piet Hein Donner

De meest overgewaardeerde minister uit de Nederlandse politiek, vroeger werd hij nog wel eens met het schaamrood op de kaken het kabinet uitgedonn(d)ert.
Maar de hedendaagse politici vinden het al fijn dat het kabinet al zo lang zit dus zij doen geen enkele moeite om de kwal de laan uit te sturen.
12 december 2006 verklaarde Donner het niet zo'n gek idee als de Sharia in Nederland ingevoerd zou worden, Lees het gehele artikel en huiver over hetgeen de zak heeft te melden. Link.

Naar het heden en lees hoe deze enge man een draai van 180 graden maakt om zijn gedoogpartners (PVV en SGP) te behagen.Nu vergelijkt hij een burka met naakt lopen en dat is ook verboden zegt hij.
In 2006 zegt hij dat we de cultuurverschillen moeten accepteren en in 2011 het tegenovergestelde?
Mijn God man wat ben jij belachelijk om over de politici die dit gezwets voor zoete koek slikken maar te zwijgen.
Nu wil hij nog dat de inburgeraars het Wilhelmus uit hun hoofd moeten leren, ben bang dat 75 [procent der Nederlanders dat niet kan. Dag meneer Donner, wanneer donn(d)ert u voorgoed op?
Link naar Burka.
Link naar het Wilhelmus.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dit kan geen toeval zijn. Waar ik het steeds over heb met mijn omgeving heeft u verwoord.Gereformeerd niet waar, ik met ze gewerkt. Deze man moet verdwijnen, is hij demissionair dan gooit hij de knuppel in de huurwet(meer punten) meer betalen, in het pensioenhok,korten en minder pensioen krijgen(korten).Hij is miljonair en leeft van de rente van zjn erfenissen.Ik hoop dat als hij bid om genezing hem die niet wordt gegeven maar dat hij voelt en lijd zoals hij ons dat heeft aangedaan.Hij bemoeit zich overal mee, die gereformeerde huicehlaar.
bernardo