welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, juni 28, 2011

Kunt u het nog volgen?

De idioterie die voetbal heet.
Iedereen moet de buikriem aanhalen, behalve verlies lijdende voetbalclubs.
Neem PSV in wezen zijn ze gewoon failliet, maar de gemeente pompt er ruwweg gezegd 50 miljoen euro's in. Wie brengt die 50 miljoen Euro's op? Juist de belastingbetaler, want zonder de belastingbetaler heeft een gemeente geen geld. Oma mag rustig 3 uur in haar eigen poep liggen want daar moeten we op bezuinigen omdat een stel hobbyisten 50 miljoen van de gemeente krijgt, ik zeg krijgen want wat wil een gemeente nu doen met de grond onder de grasmat, dus weggegooid geld.
Komt nog even bij dat PSV even de heren Strootman en Mertens koopt voor de prijs van 13 miljoen plus dat men nog een oogje heeft op Wijnaldum.
Er was toch geen geld? Van de 49 miljoen mogen geen aankopen gedaan worden, hoe zit het dan, denkt de gemeenteraad nu echt dat elke Nederlander achterlijk is?
Met zo'n boekhouding kom je altijd geld te kort een bedrijf had allang kapot geweest maar koning voetbal zegeviert bij gemeente bestuurders.
Wanneer grijpt het kabinet eens in om deze dwaze geldverspilling een halt toe te roepen.
het is toch te gek voor woorden omdat jongelui aardig tegen een balletje kunnen trappen moet de belastingbetaler voor die miljoenen op draaien, die deze snotneuzen moeten verdienen, zijn er geen betere opties voor dit geld,Eindhoven schaam U.
Link naar het artikel Strootman en Mertens.
Link naar de verkwisting.

Geen opmerkingen: