welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, juni 03, 2010

VVD

Waarom u niet op Mark Rutte moet stemmen, als u bij de minima, ouderen, behoeftigen of chronisch zieken behoort.
Hoort u bij bovenstaande groep en u stemt toch op hem, dan volgen hier de consequenties.
Het VVD walhalla ontstaat pas over dertig jaar in 2040 dus, ik begrijp wel dat regeren vooruitzien is maar dertig jaar is een beetje teveel van het goede.
Voor die tijd worden de rijken rijker en u en ik armer.
Mark Rutte brengt de toegankelijkheid van zorg voor chronisch zieken, gehandicapten, ouderen en lage inkomens in gevaar. De meest kwetsbaren in onze samenleving zijn de blinde vlek van ons Markje.
De VVD wil gehoortoestellen, prothesen, incontinentieluiers, aangepaste computers voor lichamelijk gehandicapten, maar ook de medische behandelingen voor bijvoorbeeld chronische voorhoofdsholteontsteking, incontinentie en IVF niet meer vergoeden. Daarnaast verhoogt de VVD het eigen risico naar 300 euro per Nederlander.
Bovendien komt de huisartsenzorg bij de VVD onder het eigen risico waardoor de particuliere zorgkosten nog verder stijgen. Gehandicaptenzorg voor patiƫnten met een IQ hoger dan 70 wordt geschrapt.
Activiteiten voor patiĆ«nten, die zonder ‘begeleiding’ de kans lopen in een instelling terecht te komen of verwaarloosd te raken, worden volledig opgeheven.

Buiten de kosten voor de huisarts bespaart de VVD alleen op de gezondheidszorg 3,8 miljard.

Dus gebruik uw stem goed door niet op de partij voor de rijken te stemmen!

Link naar het artikel met dank aan Job Cohen.

1 opmerking:

Simon. zei

VVD zou al dat buitenlandse werkschuuwtuig het land uit moeten sodemieteren.
Het kost ons 7,2 miljard Euro per jaar. Dat over vier jaar dat is dertig miljard Euro,s Kassa! Kan heel de gezondheidzorg en alles en nog wat, van dit geld profiteren.