welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, september 06, 2009

Rabo bank

Er zijn van die dagen waarvan je denkt; "gebeurt dit nu echt?"
Dat overkwam mijn vrouw laatst in diergaarde Blijdorp.
Als vaste klant struint zij tot groot genoegen tussen het beestengebeuren met open oog en warm hart door "de tuin"
Logischerwijs kan de tuin niet alleen bestaan van betalende klanten en abonnementhouders, dus hebben zij ook een aantal sponsors.
De RABO bank behoort ook tot deze selecte groep, en ééns in de zoveel tijd is er dus een speciale middag/avond voor de RABO bank klanten. Uiteraard is daar niets op tegen.
Maar de RABO bank medewerkers die deze gebeurtenissen begeleiden hebben waarschijnlijk vroeger bij Albert Heijn gewerkt en letten dus op de kleintjes. Wat wil het geval tijdens één van deze acties stonden er een stel madammekens met grote bakken waarin "oranje balletjes" vertoefden, wachtend om uitgedeeld te worden aan de kleintjes
Zo'n soort balletje wat er erg appetijtelijk uit ziet maar die zij in China vergaren, waarschijnlijk 1000 stuks voor 2 euro, hetgeen voor de RABO bank een enorme uitgave is, dat begrijpt u zeker wel, wat ook duidelijk aan de faces der kakmadammekens te zien was.
Een aantal kleuters en peuters kwamen met blije gezichtjes op het aanlokkelijk glimmende oranje balletjes paradijs af, in de hoop dat zij er één vermochten te krijgen.
Nu lieve mensen vergeet het maar, met barse stem werd aan het grut medegedeeld dat dit alleen maar bestemd was voor ouders die minimaal één of meerdere rekeningen bij de RABO bank hadden.
Betraande niet begrijpende smoeltjes, weet een peuter of kleuter veel of Pa en Ma misschien bij de RABO een rekening hebben.
Leuk gedaan hoor dames, zo lief voor de kleintjes, misschien zouden jullie eens een keer met Bokito willen stoeien,op kosten van de zaak, dat zou ik leuk vinden.
Mijn plan was nog niet zo lang geleden om een rekening bij de RABO te openen, maar sinds dit verhaal blijf ik maar gewoon bij ING bank, ook niet alles maar in ieder geval niet zo "kind onvriendelijk."

Geen opmerkingen: