welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, maart 29, 2009

Mijn God

Wat wordt opa moe van meneer André Rouvoet,hij gaat een handleiding uitgeven aangaande een echtscheiding, deze man is niet meer van deze wereld maar ziet toch kans om ons dingen door de strot te duwen waar je niet goed van wordt.
Hij maakt zich hoofdzakelijk druk over dingen die in fijn Gristelijke gezinnen niet voor mogen komen zoals Piercings, Tattoo's en dergelijke.
Als deze hufter nu eerst een kan zorgen dat een echtscheiding niet eindeloos lang duurt zoals vaak het geval is en door de uitzichtloze procedures het achterblijvende gezin nog verder wordt uitgehold.
Als de advocaat van rechtsbijstand zijn werk eens wat beter zou doen, en de advocaat van de tegenpartij die 140 euro per maand vangt met op zijn reet zitten en nog eens 400 euro voor een handeling wat actiever zou zijn, kijk beste André dat zijn dingen die je op moet lossen.
De dingen die jij aanhaalt zijn prima voor paren die vriendschappelijk uit elkaar gaan. Maar de paren die elkaar sterk overdreven naar het leven staan, krijg jij met al je mooie praatjes nooit op één lijn.
Bovendien zou jij als man van streng gereformeerde huize moeten weten wat de straf is voor scheiding door overspel, namelijk, ja ja het staat in uw eigen boek; Leviticus 20 [1 v.] Een man ook, die met iemands huisvrouw overspel zal gedaan hebben, dewijl hij met zijns naasten vrouw overspel gedaan heeft, zal zekerlijk gedood worden, de overspeler en de overspeelster.
Zo staan er nog wel een paar teksten hoor André!
Bemoei jij je nu lekker met je eigen parochie en laat dit soort zinloze "Handleidingen" achterwege.

Link naar het ARTIKEL

Geen opmerkingen: