welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, september 17, 2006

Die Paus toch


Jaja, dat was niet handig van de paus, maar geloof me hij heeft een sterke jeugd achter zich.Quote;Ratzinger werd in 1941 lid van de Hitlerjugend, 1943 bemande hij afweergeschut en in 1944 dus op de valreep werd hij nog soldaat, dus hij weet van wanten. Dit is het stuk waar men over heen rolt, islamieten dan he.
Benedictus haalde zich hun kritiek op de hals door dinsdag tijdens een speech de 14e-eeuwse Byzantijnse keizer Manuel II Palaeologis te citeren: "Als je kijkt wat Mohammed ons heeft gebracht, vind je alleen kwade en onmenselijke dingen. Zoals zijn oproep vrede te brengen via het zwaard."
Lief aardig popi dat mag je niet zeggen, foei foei.Zelfs vooraanstaande geloofsgenoten worden al bang en zeggen;„Hij kan maar beter snel door de knieĆ«n gaan en zijn excuses aanbieden.“ vindt de Nijmeegse kerkhistoricus Peter Nissen
Jaja, Homo's mogen van de Euromast gegooid worden, christenhonden uitgeroeid, en ga nog maar ff door, zoals gewoonlijk mag de waarheid niet gezegd worden. Zijn we bang of zijn we bang.Gewoon ff luisteren naar Hans Teeuwen,
Cabaretier Hans Teeuwen drukte het ooit als volgend uit: "Dus als je zegt dat de Islam gewelddadig is worden ze boos en bedreigen ze je? Dat is hetzelfde als je van iemand zegt dat het een loodgieter is. Komt-ie boos langs, repareert-ie je verwarming en dan zegt-ie: Als je nou nog een keer zegt dat ik een loodgieter ben kom ik terug en maak ik die kraan ook!"
In ieder geval kan opa's dag niet meer kapot, wens U allen veel Christelijke liefde toe, Katholiek, Hervormd, Gereformeerd en Islamiet, ben nog steeds blij Athe?st te zijn.

Geen opmerkingen: