welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, september 04, 2006


Bot: geduld met Iran is op
LAPPEENRANTA - Het geduld van Europa met Iran is op. Dat zei minister Bot (Buitenlandse Zaken) zaterdag. Iran gaat nog altijd door met het verrijken van uranium.
Die Bot toch zou het nog familie zijn van berend botje? Laat hem dan lekker met zijn bootje gaan varen. Waarom mag Iran niet wat andere landen wel mogen? Omdat “Bush”het zegt?

AMSTERDAM - De Amsterdamse politiek wil het woord 'allochtoon' schrappen uit de Nederlandse taal. Het mag niet meer opduiken in welk gemeentelijk stuk dan ook.
Dit voorstel komt van de PvdA-gemeenteraadsfractie. Manon van der Garde, fractieleider, heeft goede hoop dat de raad het voorstel aan neemt.
Ut is maar waar je je druk om maakt, je hoort mij toch ook niet klagen dat ik autochtoon ben.

KABOEL - Onder de militairen van de internationale vredesmacht in Afghanistan is vanochtend een dode gevallen toen Navo-vliegtuigen eigen manschappen beschoten. De nationaliteit van de dode is nog niet bekendgemaakt

KABUL - NAVO-troepen zijn dit weekeinde een grootschalige operatie begonnen om talibanstrijders in de Zuid-Afghaanse provincie Kandahar te verdrijven. Operatie Medusa heeft sinds zaterdag aan beide kanten veel levens geĆ«ist. Ja dat kan ik me voorstellen als er dan ook nog eens “friendly fire” bijkomt. Hoe verzin je het 1 dode en 5 gewonden door friendly fire, de gewonden denken heel anders over friendly fire en de dode kan gelukkig niet meer te denken.
Opa heeft het wel weer gezien voor vandaag. Slaap lekker en slaap maar door.

1 opmerking:

IngKey zei

Een paar mooie voorbeelden van de dagelijkse waanzin. :-)