welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, februari 14, 2006

Aanpak jeugdwerkeloosheid

DEN HAAG - Een meerderheid van de Tweede Kamer vindt dat de bestrijding van de jeugdwerkloosheid door het kabinet slagvaardiger moet. Zowel regeringspartijen CDA, VVD en D66 als de linkse oppositiepartijen vroegen staatssecretaris Van Hoof van Sociale Zaken dinsdag om een "meer sluitende aanpak" en betere uitvoering van eerder ingediende voorstellen.

Ja daar hoor je toch van op he? Het is gewoon een grof schandaal dat er niet meer toezicht op wordt uitgeoefend, in onze omgeving lopen talloze jongelingen doelloos rond, krijgen op alles subsidie. Wonen samen waar de overheid zogezegd niets van weet, verwekken in hun doelloze tijd kinderen waar U en ik weer voor mogen opdraaien.
Maar je moet natuurljk wel willen werken en inzet tonen.
En niet zo als nu het na een maand voor gezien houden omdat je moe bent.
Schaatsen
Heeft u gisteravond ook zo genoten van de vrije kuur in het paar rijden? Wel wij hebben genoten vooral van het laatste chinese paar die na een enome doodsmak van het meisje toch weer het lef hadden (guts is een mooier woord)om door te gaan en zelfs nog de 2e plaats behaalden. Maarrrr, daar komt het! Zij werken, zij zijn niet doelloos, zij hebben inzet,en zij zijn ook moe! Maar ze gaan door.

Weet zeker dat zij nooit werkeloos zullen worden.
Tot de volgende keer,komt u dan weer?

1 opmerking:

IngKey zei

Onderuitgaan (smakken), opstaan en weer doorgaan, dat is inderdaad karakter tonen.
Het lijkt het gewone leven wel, dat kunstschaatsen. :-)